Jump to content

Custom Search




Welcome to the Ford Fusion Forum


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the Ford Fusion Forum
 
Like most online communities, you must register to create a topic, reply to a topic, post photos and more. Registration is free, simple and takes only a few minutes. 
 
By becoming a member, you'll be able to:
 
• Choose your own social group icon
• Start new topics and reply to posts
• Subscribe to topics and forums to get email updates
• Create your own profile page and make new friends
• Send personal messages to other members
• Create a photo album and upload your own photos. . more!

 
Choose your Ford Fusion Social Group!
 

Posted Image
 
Click here to register now
 
Guest Message by DevFuse

The new Ford Fusion Sport Forum is here.


Photo
- - - - -

Main Forum Page Not Loading


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 OFFLINE   JRF

JRF

    Advanced Member

  • Ford Fusion Team
  • 31 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • Location:Perham, MN
  • My Fusion:2017
  • Current Vehicle:2017 Ford Fusion Titanium
  • Social Group: myfusion

Posted 16 September 2014 - 08:40 PM

Hello,

 

When I try to go to http://www.fordfusionforum.com the page tries to load but then all I get is a blank/white page.  If I go to Google and try to access other pages on the forum I can.  However, when I click on "Ford Fusion Forum" on any of the pages I get the same blank/white page result.  

 

I have changed nothing with my computer settings and haven't encountered this issue before.

 

Not sure if others are experiencing this same issue as well.

 

Any ideas?

 

Thanks!









Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.


#2 OFFLINE   akirby

akirby

    Fusion Forum Fanatic

  • Moderator
  • 6,570 posts
  • Region:Decline
  • Location:Suwanee, GA
  • My Fusion:Decline
  • Current Vehicle:2013 Fusion Titanium Ruby Red
  • Social Group: myfusion

Posted 16 September 2014 - 09:22 PM

I'm having the same issue.  Robert checked it and didn't find anything wrong.  I changed my bookmark to go directly to New Content and it works fine.

 

I'll get Robert to check it again since it's happening to others and not just me.



#3 OFFLINE   akirby

akirby

    Fusion Forum Fanatic

  • Moderator
  • 6,570 posts
  • Region:Decline
  • Location:Suwanee, GA
  • My Fusion:Decline
  • Current Vehicle:2013 Fusion Titanium Ruby Red
  • Social Group: myfusion

Posted 16 September 2014 - 09:22 PM

Which browser(s) are you using?   Do you stay logged in?



#4 OFFLINE   JRF

JRF

    Advanced Member

  • Ford Fusion Team
  • 31 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • Location:Perham, MN
  • My Fusion:2017
  • Current Vehicle:2017 Ford Fusion Titanium
  • Social Group: myfusion

Posted 16 September 2014 - 09:35 PM

Yes I have it set to stay logged in.

 

I'm using Safari on my MacBook Pro running OSX 10.9.4.

 

I've never had any issues before.

 

Thanks for looking into this as I'd really like to go back to browsing the forums the way I used to.



#5 OFFLINE   akirby

akirby

    Fusion Forum Fanatic

  • Moderator
  • 6,570 posts
  • Region:Decline
  • Location:Suwanee, GA
  • My Fusion:Decline
  • Current Vehicle:2013 Fusion Titanium Ruby Red
  • Social Group: myfusion

Posted 17 September 2014 - 07:53 AM

I had the same problem on Safari, Firefox and IE so I don't think it's a browser issue.



#6 OFFLINE   JRF

JRF

    Advanced Member

  • Ford Fusion Team
  • 31 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • Location:Perham, MN
  • My Fusion:2017
  • Current Vehicle:2017 Ford Fusion Titanium
  • Social Group: myfusion

Posted 20 September 2014 - 03:45 PM

Still having the issue.



#7 OFFLINE   akirby

akirby

    Fusion Forum Fanatic

  • Moderator
  • 6,570 posts
  • Region:Decline
  • Location:Suwanee, GA
  • My Fusion:Decline
  • Current Vehicle:2013 Fusion Titanium Ruby Red
  • Social Group: myfusion

Posted 20 September 2014 - 10:56 PM

Working for me now.  Try it again.



#8 OFFLINE   JRF

JRF

    Advanced Member

  • Ford Fusion Team
  • 31 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • Location:Perham, MN
  • My Fusion:2017
  • Current Vehicle:2017 Ford Fusion Titanium
  • Social Group: myfusion

Posted 23 September 2014 - 08:35 PM

Working! Thanks!  :)






Custom Search






Privacy Policy Terms of Service ·