Jump to content

Custom Search




Welcome to the Ford Fusion Forum


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the Ford Fusion Forum
 
Like most online communities, you must register to create a topic, reply to a topic, post photos and more. Registration is free, simple and takes only a few minutes. 
 
By becoming a member, you'll be able to:
 
• Choose your own social group icon
• Start new topics and reply to posts
• Subscribe to topics and forums to get email updates
• Create your own profile page and make new friends
• Send personal messages to other members
• Create a photo album and upload your own photos. . more!

 
Choose your Ford Fusion Social Group!
 

Posted Image
 
Click here to register now
 
Guest Message by DevFuse

The new Ford Fusion Sport Forum is here.


Photo
- - - - -

Latest Sync Update for 10-12 Fusion with NAV


  • Please log in to reply
63 replies to this topic

#61 OFFLINE   Mike7143

Mike7143

    Member

  • Fusion Member
  • PipPip
  • 15 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • Location:Indiana
  • My Fusion:2012
  • Current Vehicle:'12 Fusion SEL 3.0 V6 / 302A
  • Social Group: myfusion

Posted 12 November 2016 - 08:27 AM

I sent FordIVTteam a PM as requested but have not received a reply back. I still have the same issue as atx32.







Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.


#62 OFFLINE   FordIVTteam

FordIVTteam

    Advanced Member

  • Official Ford Motor Co.
  • 80 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • Location:Dearborn, MI
  • My Fusion:Decline
  • Current Vehicle:Fusion
  • Social Group: myfusion

Posted 12 November 2016 - 11:21 AM

@FordIVTteam

 

Has there been any progress on getting this fixed? Even today I still get the same website system error when requesting a download. See attached screenshot.

 

Bill

 

Hey Bill,

 

We're aware that this has been an ongoing issue.  Please PM the VIN for further troubleshooting.

 

Cara



#63 OFFLINE   Mike7143

Mike7143

    Member

  • Fusion Member
  • PipPip
  • 15 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • Location:Indiana
  • My Fusion:2012
  • Current Vehicle:'12 Fusion SEL 3.0 V6 / 302A
  • Social Group: myfusion

Posted 12 November 2016 - 11:25 AM

 

Hey Bill,

 

We're aware that this has been an ongoing issue.  Please PM the VIN for further troubleshooting.

 

Cara

 

Cara,

You had me PM you my vehilcle's VIN as well. I also sent you more information about accessing the Ford website which I also sent for your "case". Can you PM me any updates?

Thanks,
Mike



#64 OFFLINE   Mike7143

Mike7143

    Member

  • Fusion Member
  • PipPip
  • 15 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • Location:Indiana
  • My Fusion:2012
  • Current Vehicle:'12 Fusion SEL 3.0 V6 / 302A
  • Social Group: myfusion

Posted 14 November 2016 - 05:54 PM

My PM from FordIVTteam indicated that the error was a known issue and is being researched. I was also told I would be contacted when a resolution is made...

Let's see how long that takes...

Also of note: the resolution could be that the update is made available but I'm guessing more than likely they'll "fix the glitch" and we'll be left waiting.






Custom Search






Privacy Policy Terms of Service ·