Jump to content

Custom Search


Welcome to the Ford Fusion Forum


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the Ford Fusion Forum
 
Like most online communities, you must register to create a topic, reply to a topic, post photos and more. Registration is free, simple and takes only a few minutes. 
 
By becoming a member, you'll be able to:
 
• Choose your own social group icon
• Start new topics and reply to posts
• Subscribe to topics and forums to get email updates
• Create your own profile page and make new friends
• Send personal messages to other members
• Create a photo album and upload your own photos. . more!

 
Choose your Ford Fusion Social Group!
 

Posted Image
 
Click here to register now
 
Guest Message by DevFuse

 We're now running on a dedicated server, which is far faster and more stable.  
More changes on ongoing...


Photo
* - - - - 1 votes

Ford Fusion Forum Moving To Dedicated Server


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 OFFLINE   robertlane

robertlane

    Fusion Forum Member

  • Moderator
  • 611 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • Location:Dearborn, MI.
  • My Fusion:None
  • Current Vehicle:E350, GT500KR
  • Social Group: myfusion

Posted 02 June 2017 - 10:45 AM

The Ford Fusion Forum will be moving to a dedicated server soon.  During this process the site will not be available as the servers propagate to the new address.

 

Moving to a dedicated server will certainly make this site run much, much faster :arrive_alive:









Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.


#2 OFFLINE   robertlane

robertlane

    Fusion Forum Member

  • Moderator
  • 611 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • Location:Dearborn, MI.
  • My Fusion:None
  • Current Vehicle:E350, GT500KR
  • Social Group: myfusion

Posted 02 June 2017 - 06:18 PM

We're now running on a dedicated server.  If you experience any problems, please post them here.



#3 ONLINE   propwash

propwash

    Advanced Member

  • Fusion Member
  • PipPipPip
  • 100 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • Location:Chicago area
  • My Fusion:2012
  • Current Vehicle:2012 Fusion SEL Sterling Gray Metallic
  • Social Group: myfusion

Posted 02 June 2017 - 06:49 PM

I'm impressed so far.   This is my first log on to the new sever.  It certainly seems to be much faster than the old one was.  Nice job!



#4 OFFLINE   zip89105

zip89105

    Advanced Member

  • Fusion Member
  • PipPipPip
  • 186 posts
  • Region:U.S. Pacific Coast
  • Location:Lost Wages, NV
  • My Fusion:2016
  • Current Vehicle:2003 4Runner & 2016 Fusion SE
  • Social Group: myfusion

Posted 03 June 2017 - 09:09 AM

The site worked fine for me before the change, however, this morning, it's slow.



#5 OFFLINE   robertlane

robertlane

    Fusion Forum Member

  • Moderator
  • 611 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • Location:Dearborn, MI.
  • My Fusion:None
  • Current Vehicle:E350, GT500KR
  • Social Group: myfusion

Posted 03 June 2017 - 04:01 PM

The next step will be a major software format change.


  • BlueOval2010 likes this

#6 OFFLINE   zip89105

zip89105

    Advanced Member

  • Fusion Member
  • PipPipPip
  • 186 posts
  • Region:U.S. Pacific Coast
  • Location:Lost Wages, NV
  • My Fusion:2016
  • Current Vehicle:2003 4Runner & 2016 Fusion SE
  • Social Group: myfusion

Posted 04 June 2017 - 09:26 AM

This site is at a crawl. Where's the new server at, Antarctica?



#7 OFFLINE   WWWPerfA_ZN0W

WWWPerfA_ZN0W

    Fusion Forum Member

  • Ford Fusion Team
  • 744 posts
  • Region:Decline
  • Location:MidAtlantic
  • My Fusion:2010
  • Current Vehicle:2010 Fusion Sport
  • Social Group: myfusion

Posted 05 June 2017 - 08:20 AM

Working FAST for me right now.  The number of concurrent users affects speed tho, along with the usual network capacity & routing issues.



#8 OFFLINE   akirby

akirby

    Fusion Forum Fanatic

  • Moderator
  • 6,736 posts
  • Region:Decline
  • Location:Suwanee, GA
  • My Fusion:Decline
  • Current Vehicle:2013 Fusion Titanium Ruby Red
  • Social Group: myfusion

Posted 05 June 2017 - 08:38 AM

Not to mention your local ISP and the other devices in your home (or wherever you happen to be).



#9 OFFLINE   zip89105

zip89105

    Advanced Member

  • Fusion Member
  • PipPipPip
  • 186 posts
  • Region:U.S. Pacific Coast
  • Location:Lost Wages, NV
  • My Fusion:2016
  • Current Vehicle:2003 4Runner & 2016 Fusion SE
  • Social Group: myfusion

Posted 05 June 2017 - 09:14 AM

Works fine today. Yesterday it timed out a bunch, or averaged over 30 seconds a connection. All in all the new experience has been slower; meanwhile other websites I visit, like 2GFusions, are there immediately.



#10 OFFLINE   BlackBetty

BlackBetty

    Fusion Forum Member

  • Fusion Member
  • PipPip
  • 637 posts
  • Region:Canada Prairie Provinces
  • Location:Lethbridge, Alberta
  • My Fusion:2011
  • Current Vehicle:2011 Ford Fusion Sport AWD
  • Social Group: myfusion

Posted 06 June 2017 - 09:19 AM

Seems to be very fast for me!

#11 OFFLINE   akirby

akirby

    Fusion Forum Fanatic

  • Moderator
  • 6,736 posts
  • Region:Decline
  • Location:Suwanee, GA
  • My Fusion:Decline
  • Current Vehicle:2013 Fusion Titanium Ruby Red
  • Social Group: myfusion

Posted 06 June 2017 - 10:05 AM

Could be the web provider.   I had issues with multiple websites this morning at the same time (Blueoval, fusion, edge, mkx).



#12 OFFLINE   zip89105

zip89105

    Advanced Member

  • Fusion Member
  • PipPipPip
  • 186 posts
  • Region:U.S. Pacific Coast
  • Location:Lost Wages, NV
  • My Fusion:2016
  • Current Vehicle:2003 4Runner & 2016 Fusion SE
  • Social Group: myfusion

Posted 19 June 2017 - 03:33 PM

This site is dragging while the gallery loads on the home page.






Custom Search






Privacy Policy Terms of Service ·