Jump to content

Have a Fusion Sport?  Check out the Ford Fusion Sport Forum here.

  • Welcome to the Ford Fusion Forum

    To enjoy the Ford Fusion Forum's content, please click here to create an account.

  • Custom Search


propwash

Signing in twice

Recommended Posts

Since the changes were made to the site this last weekend, it seems like I now have to sign in twice every time I visit the site.  When I go to http://www.fordfusionforum.com/ , I am presented with the screen asking me to sign in.  After I enter mu user name and password and click on the "sign in" box, I'm taken to another page where the sign in box is still there, but my name and password are already filled in. So I have to click on the sign in box once more in order to reach the forum.  In both of these sign in screens, I have checked the "remember me" box.  I thought that should eliminate the necessity of having to sign in each time.  The way the setup was before, every time I would go to the forum, my user name was already there on the page and I didn't need to sign in.  I think I would have to verify my password about once a month or so, but no more often than that.  Am I doing something wrong under the new setup?  I surely would like to not have to sign in each time I visit the forum, and I certainly don't want to have to navigate through two different sign in screens.  Does anybody have any ideas as to what different techniques I might try to not have to sign in (once of twice) every time?  Thanks.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me too. Even worse, this website does not remember my login and I have to log in (twice) every time I visit the site, and that doesn't count the site crashing when I first visit the site.

Share this post


Link to post
Share on other sites

X3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Add me in to that.

Also,  I no longer see a the icon for linking an image from the web.

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, drolds1 said:

 

Also,  I no longer see a the icon for linking an image from the web.

Correction.  I now see how to link images: click on "Insert other media" in the lower right.

Edited by drolds1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not only do I now have to sign in twice, I was just spontaneously signed out without doing anything.

Looks like some tweaking is going to be necessary.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any idea when this website will be fixed?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I haven't seen any new posts now, except for the above, in a couple of days.  Is the site even working for everyone or are people still just trying to figure it all out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The site works if one has the patience to log in twice. The rejected login takes me to a redirect page where it logs in correctly the second attempt. However, the site logs me off every time I close the browser. It used to remember my login when I grabbed a new browser, but no more. I have a desktop and the option to have it remember passwords, so I cannot comment on how those with smartphones would access the site.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The sign-in from the main page and auto sign-in are not working - most likely the same problem. 

Unread content is also not working for me either the standard one or a custom filter I created to show unread items since last visit.

 

I'll send Robert an email just to be sure he's aware since he hasn't chimed in on this thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks.   I was beginning to think that no one else knew about this problem.  I'm glad to see that I'm not alone.  I hope they can get things straightened out soon.  I know when you make some changes that it sometimes takes awhile to get everything working exactly the way you want.  I guess we all have just got to have a little patience.  Thanks again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, zip89105 said:

The site works if one has the patience to log in twice. The rejected login takes me to a redirect page where it logs in correctly the second attempt. However, the site logs me off every time I close the browser. It used to remember my login when I grabbed a new browser, but no more. I have a desktop and the option to have it remember passwords, so I cannot comment on how those with smartphones would access the site.

That's exactly what's happening to me and I suspect, to everyone else as well.  Still, the level of activity is unusually low.

1 hour ago, propwash said:

Thanks.   I was beginning to think that no one else knew about this problem.  I'm glad to see that I'm not alone.  I hope they can get things straightened out soon.  I know when you make some changes that it sometimes takes awhile to get everything working exactly the way you want.  I guess we all have just got to have a little patience.  Thanks again.

Indeed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Activity is probably low because the new design is still difficult to navigate and not at all appealing. The new design is not an improvement.

Seriously, I really hate it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, eGuru said:

Activity is probably low because the new design is still difficult to navigate and not at all appealing. The new design is not an improvement.

Seriously, I really hate it. 

I'm trying to keep an open mind and deal with it but so far, I don't see any worthwhile improvements and yes, it's difficult to navigate.  IMO, this format is not at all user-friendly.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wasn't sure what to think of the new layout/interface, but after a few days, I'm actually growing to like it.   Change is difficult, sure, but I'm seeing some neat new features and details of the new layout.   IMHO, the only real down-sides right now are the necessity of signing in twice and having to re-sign in from time to time, and having to completely re-learn where most things are.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please let me know which browser your are using and operating system - that will help to check things out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We didn't change this site's design by choice - software makes always change things.  The previous design went back to 2005 and so it was familiar.  The new design is catching up actually with current designs. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, robertlane said:

Please let me know which browser your are using and operating system - that will help to check things out.

Firefox and Chrome.  Win10

 

29 minutes ago, Ford Fusion Team said:

We didn't change this site's design by choice - software makes always change things.  The previous design went back to 2005 and so it was familiar.  The new design is catching up actually with current designs. 

Yes, that's a common practice and it's OK as long as it's not just change for the sake of change. Could we at least get some kind of quick-start guide?  Also, what about the other BON forums?  I'm a member of the MKZ forum and it's still in the old format.

News flash:  I tried to post this previously and when I hit the 'preview' button, it signed me out and I had to type the whole thing over again!:swear:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried to sign in on the front page and it said the password was wrong.  Signed in again on the secondary page and it worked.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, robertlane said:

Please let me know which browser your are using and operating system - that will help to check things out.

I'm using Firefox version 55.0.3 and Windows 10.

Share this post


Link to post
Share on other sites

same thing with my chromebook also

Edited by diesel97

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, propwash said:

I'm using Firefox version 55.0.3 and Windows 10.

 

1 hour ago, diesel97 said:

same thing with my chromebook also

Thanks for the replies - it's happening on Mac OS too.  I will put a support ticket in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Windows 7

Google or Yahoo browser

Share this post


Link to post
Share on other sites

Back from storm chasing from South Carolina, Georgia and back home to Florida.  We have full power and internet back :happyfeet:

I am working on solving the issues above - VERY SORRY for the delay.

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, robertlane said:

Back from storm chasing from South Carolina, Georgia and back home to Florida.  We have full power and internet back :happyfeet:

I am working on solving the issues above - VERY SORRY for the delay.

Robert; Given what you have been through this issue is nothing, but thanks for your efforts!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×